De Groene sleutel

De sleutel tot meer gezondheid en vitaliteit

Welkom bij De Groene Sleutel, jouw bestemming voor hoogwaardige homeopathische producten en natuurlijke gezondheidsoplossingen! Bij De Groene Sleutel geloven we sterk in de kracht van de natuur om het welzijn te bevorderen en streven we ernaar om jou te ondersteunen op je reis naar een gezonder en gebalanceerder leven.

1b0e1109-bf6b-4fa0-a0ff-56037f9b974a

Sleutel

Natuurlijke genezing

We gebruiken de kostbaarste elementen uit de natuur om homeopathische remedies te maken die ondersteunend zijn
voor een gezond lichaam en geest.

Puur natuur

We gebruiken enkel de genezende eigenschappen van natuurlijke ingrediënten.

Kwaliteit boven alles

Wij hebben producten die passen bij jouw unieke behoeften.

Gemakkelijk Bestellen

Plaats eenvoudig je bestelling online via onze webshop.

Over mij

Na verhuizing in 2000 van de randstad naar het mooie Zeeuwse landschap, ben ik gefascineerd geraakt door de ruimte en rust. Daar begon de interesse en liefde voor de natuur, geneeskrachtige planten en bomen etc…..

Heb veel onderzoek verricht, literatuur op nageslagen, vele boeken gelezen, workshops gegeven, opleidingen gedaan als Herborist en nog zoveel meer.

Men raakt steeds verder van de natuur verwijderd, welke geneeskrachtige wonderen deze verrichten. Dat is nu juist de “Groene Sleutel” die we weer moeten gaan zoeken !

Na 20 jaar over vereiste kennis en bekwaamheid te beschikken, start ik een kleinschalig kruidenbedrijfje met biologische producten zonder bestrijdingsmiddelen en geschikt voor vegetariërs.

Met gezonde groet,

Louise Adelaar